divendres, 20 de març del 2009

La trobada del 2003

Dos entrades més avall, en aquest bloc, introduíem un apartat sobre les anteriors trobades a Petrer, concretament la del 1997, la primera al nostre poble. Ara toca recordar moments del 2003, la segona trobada que s'ha realitzat ací. Amb aquestes fotos us recordem que el dia de la gran festa està cada vegada més prop. Gaudiu de les imatges!!
En aquesta foto, encapçalada per alguns membres de la colla del Terròs, podeu observar la cercavila d'inici de la jornada de trobada del 2003, amb els gegants i els nans ballant.

Els xiquets, com a símbol de futur de la nostra cultura, amb la torxa i la flama de l'esperança.



Si us passegeu pel parc del 9 d'octubre, ara per ara el trobareu quasi buit...uns pocs xics i xiques passant l'estona, gent esportista, jubilats, xiquets...però el dia de la trobada es transforma per complet, com podeu comprovar en la foto del 2003.


La música és un dels protagonistes fonamentals de la festivitat que estem preparant. Farà sis anys també va ser així: ací teniu els xiquets interpretant la cançó de la trobada.


Cada any, l'organització regala un record dels actes a tots els col·legis que han participat, i en aquesta foto queda immortalitzat el regal del 2003, amb motius al·lusius a la trobada i a Petrer.


Ací tenim dos mestres que van participar aleshores i que enguany, com no podia ser d'una altra manera, també participaran. Xavi i Ma Salut, eixiu la mar de contents en la foto!! Duen la samarreta d'aquell moment...ja sabeu: enguany també toca posar-se la nova samarreta!!


La música amenitzava l'ambient...

i la gent ballava!! No us perdeu les activitats i balls del diumenge 26 d'abril del 2009, us hi esperem!!









3 comentaris:

  1. Quina festa!!!! Jo aquell any treballava a Elx... Segur que enguany serà, també, una festassa!! Salutacions.

    ResponElimina
  2. Les trobades són, totes, una festa, un lloc d'això, de trobament i reconeixement.
    una besada des d'Escola Valencia de l'Horta Nord i ciutat de València.
    anna

    ResponElimina
  3. Visca les trobades!!! Visca el valencià de Petrer!! Visca les profes tan guapes que el porten endavant!!! Salutacions ;D

    ResponElimina

Diuen que...