dimecres, 4 de març del 2009

Reunió comarcal del 25 de febrer del 2008



El dimecres 25 de febrer es va celebrar una reunió de caràcter comarcal a la qual van assistir diversos representants de centres escolars de poblacions de la comarca de les Valls del Vinalopó. Els temes a tractar giraren al voltant de la rifa de la trobada, de les samarretes, dels diferents tallers que proposaren els centres, del concurs de dibuix i del concurs del Sambori.

Primerament, els representants dels centres passaven per una taula i apuntaven els cursos que tenen previst de realitzar en l'acte de la trobada d'enguany.






Després, lliuraven els treballs per al concurs de dibuix i per al concurs de Sambori.

També entregaren als centres les mostres de samarretes d'enguany.

























4 comentaris:

  1. Va ser una bona reunió, amb molts centres de la comarca. Encara ens en queda una, de reunió, abans de la data de la trobada.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel vostre treball, sobretot a Francesca que ens explica les reunions de primera mà als qui om forasters però treballem a Petrer... i ben a gust!

    Nosaltres tenim els entrebancs típics d'un institut (horaris, reunions, diferents a les de l'escola) agreujats pel fet de no haver participat mai, i de haver-hi desconeixement d'açò, de les Trobades, al centre. Equivocadament es veu com una cosa des de valencià, sovint. Malgrat això, em fa molt contenta que, almenys, enguany hi serem: estarem allà amb un taller i ganes de passar un bon dia. Per al que necessiteu, a la vostra disposició!!!

    ResponElimina
  3. Molt bé per eixa gent que està treballant amb tantes ganes i tanta il·lusió. Esperem que la trobada siga un èxit i que el poble de Petrer estiga sencer!!

    ResponElimina
  4. A vore qui porta bunyols (també la gastronomia forma part de la cultura valenciana) a la propera reunió de la trobada, perquè per a acompanyar la mistela no tenim res de res, que ens fan passar fam!
    Sisco

    ResponElimina

Diuen que...